Islamic Marriage av ustadah Hedaya Hartford


Flere i WIMs litteraturgruppe har lest boken, og kan trygt anbefale den til alle som enten er gift, eller har tenkt å gifte seg. Ustadha Hedaya Hartford regnes som ekspert innen fiqh om kvinners forhold, ekteskap og skilsmisse, arv lov; og personlig rådgiving. Under leser du hvorfor:

Hun er født og oppvokst i California, har en Bachelor grad i arabisk og islamsk historie og kultur fra universitet i California, Berkeley. Hun konverterte til islam i 1981.

I Egypt, Ustadha Hedaya studert i mange år med Azhari forskere. Hun fullførte det andre året med shariah ved al-Azhar; studert hanafi fiqh med Dr. Abdul Aziz Izzat og Shaykh Fahmi Abdullah, og studerte Aqida med Shaykh Abdul Aziz Batishti.

I Damaskus, Syria, har hun studert flere bøker i usul og hanafi fiqh inkludert Risala al-Birgivi (Imam Birgivi brukerhåndboken på menstruasjon) med Shaykh Hassan al-Hindi; Hanafi fiqh, hadith og hadith vitenskaper med Shaykh Adnan Darwish; Hanafi fiqh inkludert Risala al-Birgivi med Shaykh Abdul Rahman Arjan og menstruasjon og problemer ifølge Shafi'i madhab med Shaykh Hussein Darwish, Anisa Hanan Da'doosh og Dr. Mustafa Khin.

I Amman, Jordan, studerer hun for tiden hanafi fiqh med Shaykh Ahmad al-Jammal og tafsir med Shaykh Ali Hani.

Ustadha er en lærer og oversetter, og bor for tiden med ektemannen Shaykh Mufti Ashraf Muneeb i Amman, Jordan.

Av bøkene hun har skrevet har vi; Islamic Marriage; Islamic Marriage Contract; en kritisk utgave og kommentarer av Risala al-Birgivi på arabisk, og Birgivi's Manual Tolket: Complete Fiqh av menstruasjon og relaterte spørsmål på engelsk.
София plus.google.com/102831918332158008841 EMSIEN-3