Etiquette with the Quran by Imam an-Nawawi

 

 

Dette verket ble skrevet for å forklare hvordan en best kan dra nytte av den hellige Koranen. Koranen er en velsignet bok, Det er Allahs Ord,  og den som resiterer den endres utvilsomt av den.

Men en leser kan kanskje få med seg informasjon og fakta fra en bok, men klarer ikke nødvendigvis å dra visdommen ut av boken. Det er videre godt kjent av alle som er fortrolige med islamske disipliner at tradisjonelle bøker avslører ikke uten videre sine hemmeligheter eller skjenker sine velsignelser til dem som ikke har nøkkelen til dem.

Denne nøkkelen er adab, den "riktige måten å gjøre ting på", gjengitt i tittelen som "etiquette." ...

Riktig adaab må læres. I en tid der kunnskap om dette er en mangelvare, spesielt i vesten, vil denne boken av Imam an-Nawawi være god hjelp til å lære å vise Koranen den respekten den har krav på.

Kort om Imam an- Nawawi (r.a.): Without argument, Imam al-Nawawi is one of the most well known scholars and spiritual masters in Muslim history. He was a consummate scholar of several disciplines, including law, Prophetic traditions, Quran exegesis, and grammar. His works and profound personal circumspection have inspired millions of believers on spiritual and intellectual planes. He was born in Greater Syria, where he also died in 1277 at the age of 45.

София plus.google.com/102831918332158008841 EMSIEN-3