Dua for å erverve god hukommelse

Spørsmål:

Jeg har vanskeligheter for å huske ting og konsentrere meg, og jeg gjorde veldig dårlig under eksamen helt nylig. Er det noen dua, som kan hjelpe meg med å hukommelsen eller som kan hjelpe meg i mine studier?


 bism

Svar:

Les følgende ti ganger om dagen. Det er en veldig rasjonell dua for å erverve god hukommelse og for å ikke lide av glemsomhet.

Først resiter vers 79 Sura Al-Anbiya 21:

Fa fahhamnaha Sulayman wakullan aataynahu hukmaw wa ilma. Wa sakkharna ma’a Dawuda wa’l-jibala yusabbihna wattayr wakunna fa’ileen.

(Vi gav Salomo å forstå saken, og begge gav Vi visdom og kunnskap. Og Vi fikk fjellene og fuglene sammen med David til å synge Vår pris. Det gjorde Vi!)

Les deretter følgende:

Ya Hayyu Ya Qayyumu Ya Rabba Musa wa Harun wa Nuh wa Ibrahim wa Isa wa Muhammadin Sallallahu alayhi wasallam Akrimni bi jawdatil hifdhi wasur’ati fahmi, Warzuqni hikmatan wama’rifatal ilmi wa thabata dhihni wa’l aqli wa’l-hilmi bi haqqi sayyidina Muhmmadin sallallahu alayhi wasallam, Ya Rabbal Alamin.

Du den Levende, den Selvopprettholdende, Musas, Haruns, Nuhs, Ibrahims og Muhammads Herre, beær meg med god hukommelse og kunnskap, gi meg visdom, riktig kunnskap og solid intellekt og sinn med velsignelser av profet Muhammad (fred være med ham).

Det mest viktigste er å unngå å begå synder og hvis du gjør en synd bør man utføre to rak’ats av tawba og be om tilgivelse fra Allah og gjøre det samme hver gang.

Og Allah vet best.

Oversatt av Javaria T. kilde: sunnipath.com

Spørsmål & svar

  • Siste svar
  • Mest leste
  • Høyest rangert

See all..

See all..

See all..

София plus.google.com/102831918332158008841 EMSIEN-3