Erotikk og onani

Spørsmål:

Salam Alekum
Først og fremst må jeg si at dere i WIM gjør et utmerket jobb ovenfor vi unge muslimer som stadig lurer på masse spørsmål rundt islam som vi ellers ikke kan spøre voksne personer. Tusen takk for et slikt tilbud.

Vi er en gjeng ungodmmer som stadig diskuterer tema rundt dette jeg kommer til å spøre men vi er ikke helt sikkere på hva islam sier om dette. Spørsmål en er om det er lov at et muslim ser på erotik/porno.


spørsmål 2 er at spesielt når puberteten kommer så kommer masse rare fantasier rundt sex og samliv. Man fantaserer kansje om ei jente og får lyst til få ut lysten ved ved å onanere, er det lov ?

vi håper at vi kan få et riktig svar rundt dette.

allhafiz

 


Svar:
 

Takk for din henvendelse.


Det er hyggelig å høre at vår spørsmål-og-svar web-tjeneste er av nytte for dere. Måtte Allah akseptere denne innsatsen fra vår side og være til fordel for oss alle. Ameen.


Når det gjelder dine spørsmål, er det forbudt både å se på erotiske gjenstander (filmer, tv-programmer, bilder osv) og onanere. En muslims kyskhet og anstendighet er hevet over alle slike uetiske og ufine gjerninger.


Det er viktig å veie våre handlinger nøye i dette livet da vi vil bli stilt til ansvar for dem i det hinsidige. Alle våre kroppsdeler vil være vitner mot oss på dommedagen, slik det står i Koranen:


"På denne dag vil Vi sette dem segl på munnen. Men deres hender vil tale til Oss, og deres føtter vil avlegge vitnesbyrd om det de har pådratt seg." (36:65)


Og Allah alene gir suksess.


Wassalam
Najeeb Naz

Spørsmål & svar

  • Siste svar
  • Mest leste
  • Høyest rangert

See all..

Jan 29, 2008

Hvordan bes istikhara-bønnen ?

AoA,Jeg har hørt at man skal gjøre istikhara før en viktig avgjørelse. Hvordan gjør man…
Sep 28, 2007

Beskyttelse mot svart magi

Jeg trenger veiledning og råd når det gjelder beskyttelse mot mennesklig svart magi og…
Jun 05, 2008

Er all mat fra havet halal?

Salaam alekumEr alt i havet halal?for eks,hval,krabbe,cahmpi,reker,blåkjell.noen sier at…

See all..

See all..

София plus.google.com/102831918332158008841 EMSIEN-3